Jaukioje restorano aplinkoje galėsite ne tik pasimėgauti gardžia kava ar atsigaivinti kitokiais gėrimais, bet ir itališku vynu, kurį tiesiai iš Italijos tieks Katedros knygynas. Firminis restorano „Abatija“ patiekalas – iš ėrienos (niekur daugiau Telšiuose niekas negamina iš šios mėsos). Taip pat galėsite save nustebinti jautienos, vištienos, kiaulienos, antienos patiekalais, išskirtiniais užkandžiais. O desertui Jums bus pasiūlytas čia gaminamas Tiramisu, išskirtinis prancūziškas skanėstas, gaminamas naminių ledų principu, – Parfė, kas reiškia „tobulas“, bei kiti gardumynai. Siekiama, kad maistas iš tiesų būtų išskirtinis, gurmaniškas.
Čia restorano lankytojai turės puikią galimybę paragauti išskirtinių patiekalų bei gėrimų, kuriais gardžiuodavosi šiose erdvėse buvoję vienuoliai ir dvasiškiai, o miesto svečiai išgirs naujų legendų apie Žemaitijos sostinę
Atsiliepimai