Ragausime 48-ių, 36-ių, 24-ių, 18-os, 12-os mėnesių brandintą kietą sūrį DŽIUGAS ir ieškosime išskirtinių derinių su įvairiausiais pagardais: medumi, riešutais, vynuogėmis, kriaušėmis, džemu. Gerai draugijai tiks ir firminio vyno DŽIUGAS taurė.
Patys įsitikinsite įvairaus brandinimo sūrio skonio subtilybėmis, nes net mažas gabalėlis pamalonina gomurį pikantišku stiprumu, lengvu aitrumu ir maloniai sutraška subtiliais kalcio kristalėliais.
Laikas neprailgs degustuojant ir kalbantis apie sūrio naudą, vartojimo kultūros istoriją ir naujausias tendencijas, atskleisime daugybę paslapčių ir krašto legendų, kurias žino tik DŽIUGAS
Ačiū Aistei už puikiai pravestą sūrio "Džiugas" degustaciją. Nuotaika puiki, daug sužinojome naujo. Sėkmės jums ir jūsų komandai. 2024 07 13