VšĮ Žemaitijos turizmo informacijos centras

Teatro komedija ,,Tai kada vaikai?"

Menas

- Sausio 13 d. 18:00 val. Telšių kultūros centre teatro komedija ,,Tai kada vaikai?" !

- „Tai kada vaikai?“ nėra paprastas klausimas, o veikiau mūsų kultūros paveldo dalis. Tai - mėgstamiausias tetos Daivos juokelis, didžiausias Tavo tėvų galvos skausmas, paskutinis jūsų nepriklausomo gyvenimo atspindys.

- Apie tai - ir naujoji teatro komedija tokiu pačiu pavadinimu – „Tai kada vaikai?“

- Aistė yra 30-metė vestuvių planuotoja, kuri nekenčia vestuvių. Marius – 38-erių elektrikas. Geras ir nuolankus, tačiau ne itin patrauklus vyras. Pora nuomoja butą Vilniaus senamiestyje, kuris iš tikro jiems kiek per brangus. Gyvenimas labai nelepina, bet tikrai ir neskriaudžia – visko kaip ir užtenka, tačiau iki pilnatvės lyg ir kažko trūksta.

- Laikrodis tiksi. Tik neaišku kam labiau – ar minėtai porai, ar Aistės šeimai. Tai ar sulauksime tų palikuonių, ar ne?!

- Spektaklyje išvysite iki skausmo dažnai porai pažįstamą situaciją. Ar gali du žmonės laimingai gyventi be vaikų? Ar be vaikų galima patirti tą „didįjį gyvenimo džiaugsmą“? O gal laikas pasiduoti spaudimui ir pabandyti? Jei taip, ar jau laikas susituokti ir prisiekti amžiną meilę?!

- Spektaklyje pagrindinius vaidmenis atlieka Gelminė Glemžaitė ir Marius Repšys. Komediją režisuoja Dainius Kazlauskas. Premjera visoje Lietuvoje - nuo 2024-ųjų sausio.