VšĮ Žemaitijos turizmo informacijos centras

Spektaklis ”Kurortinis romanas”

Spektakliai

Palanga ne vienam poilsiautojui asocijuojasi su „Kurortiniu romanu“, tačiau tai, kad jis gali būti toks skambus, jaudinantis, intriguojantis ir galiausiai sukelti tikrą juoko dozę, – žino ne visi. Būtent tai rugpjūčio 23-osios vakarą pirmiesiems Palangos poilsiautojams pademonstravo režisierius ir aktorius Dainius Kazlauskas su nuostabia aktore Lina Rastokaite ir tęsia kelionę po kitus Lietuvos miestus.

Palangos koncertų salėje įvyko spektaklio „Kurortinis romanas“ premjera, panardinęs poilsiautojus į XX a. antros pusės laikotarpio prisiminimus. Po pasirodymo gausiai susirinkusi publika plojo atsistojusi, dainavo ir aktorius apipylė gėlėmis.

„Senokai neregėjau tokio įtraukiančio ir nuotaikingo spektaklio. Buvo daug intrigos ir juoko, o situacijos – priverčiančios susimąstyti ir įsijausti į spektaklio siužetą. Be to, visą tai pagyvino spektaklyje skambėjusios populiarios lietuviškos estrados dainos“, – pirmaisiais įspūdžiais dalijosi spektaklį Palangoje žiūrėjęs legendinio Lietuvos krepšinio trenerio Vlado Garasto anūkas Vladas.

Spektaklio veiksmas tarp vyro ir moters vyksta Lietuvos kurorto sostinėje – Palangoje, o siužeto situacijos – keliančios nuostabą ir priverčiančios be perstojo kvatotis.