VšĮ Žemaitijos turizmo informacijos centras

Loretos Fokienės knygos „GYVENK. ŠIRDĮ ŠILDANČIOS ISTORIJOS“ pristatymas

Susitikimas

KUR: Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje

KADA: gegužės 16 d., ketvirtadienį, 17 val.

RENGINYS: Loretos Fokienės knygos „GYVENK. ŠIRDĮ ŠILDANČIOS ISTORIJOS“ pristatymas

 

L. Fokienė – tekstų rašytoja (sąmoningumo, dvasinių paieškų temos), lektorė, įvairių vidinio augimo projektų autorė, penkių vaikų mama. Apsigynusi informatikos magistro laipsnį, nemažai metų dirbo programuotoja, IT projektų vadove, tekstų vertėja, redaktore.

Tekstus kuria nuo pradinių klasių, tačiau viešai dalintis pradėjo prieš gerą dešimtmetį. Savo kūrybą ir mintis skelbia socialiniuose tinkluose. Praėjusių metų pabaigoje išleido savo pirmąją knygą „Gyvenk. Širdį šildančios istorijos“. Šiuo metu rašo jau antrąją knygą, kuri turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje.

Ši knyga – trumpų išgyventų patirčių vėrinys. Tikri ar tik sugalvoti prisiminimai keičia vienas kitą, o širdimi rašytos istorijos veda skaitytoją šiltais raidžių takais.
Svarbiausia žinutė, kurią autorė nori perduoti, užrašyta jau knygos pavadinime: gyvenk! Kad ir kas vyko, vyksta ar vyks Tavo pasaulyje – gyvenk! Ji drąsina: „Jei pavyko man, pavyks ir Tau. Tiesiog tikėk tuo. Visos situacijos turi savo sprendimus. Visos. Todėl, kad ir kokiame gyvenimo kelio taške šiuo metu esi, – gyvenk!“

Dalyvaus pati knygos autorė L. Fokienė. Su ja bendraus Reda Sabaliauskienė.

Telšių rajono senelių namų muzikuojančios grupės „Čia“ muzikiniai intarpai.